Szanowni Państwo,
Informujemy, iż nabór zgłoszeń do projektu pn. „Kompetencje dla branży turystycznej i sektora żywności wysokiej jakości” w ramach 13 rundy został wydłużony do 30.09.2022 r. do godz. 16:00.
Jednocześnie informujemy, iż Uchwałą nr 1/2022 nastąpiło poszerzenie Rekomendacji nr 2 Sektorowej Rady ds. Kompetencji „Turystyka” o dwa nowe tematy:
1. Zarządzanie zmianą.
2. Zarządzanie międzykulturowe i zarządzanie zróżnicowaniem międzypokoleniowym (obowiązuje limit dofinansowania osobogodziny dla tej usługi rozwojowej zgodnie z Załącznikiem 8a „Limity dofinansowania osobogodziny usługi rozwojowej”).
Zmiana została uwzględniona w „Regulaminie rekrutacji i uczestnictwa w projekcie” oraz w Załączniku 3 „Formularz zgłoszeniowy właściciela/pracownika”. Prosimy o stosowanie nowego wzoru Załącznika nr 3 w ramach zgłoszeń z rundy 13.
Załączniki:
• Regulamin rekrutacji i uczestnictwa »
• Załącznik nr 3 do Regulaminu Formularz zgłoszeniowy Właściciela/Pracownika »
• Załącznik nr 8 do Regulaminu Rekomendacja Rady Turystyki »
• Załącznik nr 8a do Regulaminu Limity dofinansowania »